Cautare

2657 de rezultate pentru "voicu calin" (2.99 secunde)
Cel mai criticat a fost Cristian Boureanu, pe care o parte dintre liberali au vrut sa-l excluda din partid, dar care pana la urma, la propunerea lui Calin Popescu-Tariceanu, a primit doar un avertisment public.
Intalnirea de vineri seara a parlamentarilor si ministrilor liberali, in frunte cu premierul Calin Popescu Tariceanu, a avut ca rezultat doua decizii importante pentru viitorul politic al PNL.
Ana Birchall (secretar executiv PSD), Ecaterina Andronescu (fost ministru al Educatiei) si Madalin Voicu si-au depus candidatura pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Egalitate de sanse.
Senatorul Mihai Lupoi a declarat ca deputatul Mihai Voicu va avea birou alaturi de al sau, in Brazda lui Novac, iar deputatul Buzatu este asteptat sa-si ia lucrurile din biroul gazduit pana acum de sediul PNL.
Declaratia de avere a pesedistului Ion Calin, fost prefect de Dolj, dateaza tocmai din decembrie 2005 si din ea rezulta ca presedintele PSD Dolj traieste intr-un apartament de 64 mp, ca nu are terenuri, actiuni sau masina.
Monica Macovei, ministrul justitiei, s-a contrat cu premierul Calin Popescu Tariceanu si cu secretarul general interimar al executivului, Radu Stroe, dupa ce acesta din urma a amenintat-o ca ii va cere public demisia, deoarece l-a acuzat la televizor ca schimba continutul documentelor emise de guvern.
Angajatii TVR i-au ales, saptamana trecuta, pe realizatorii de televiziune Sorin Burtea si Marian Voicu drept reprezentanti ai salariatilor Televiziunii Romane in viitorul Consiliu de Administratie.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a avut ieri un schimb dur de replici cu premierul Calin Popescu Tariceanu, la sedinta Biroului Politic Central.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a avut ieri un schimb dur de replici cu premierul Calin Popescu Tariceanu, la sedinta Biroului Politic Central.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban va face parte din noua conducere interimara a PNL Bucuresti, alaturi de Eugen Nicolaescu, Marian Petrache si Andrei Chiliman, a anuntat miercuri presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu, cel care de altfel a preluat sefia organizatiei.
De altfel, triumful lui Antonescu nu a stat nicio secunda sub semnul intrebarii, nici chiar vineri, in prima zi a congresului, cand acesta a fost contestat puternic de Calin Popescu Tariceanu, Viorel Catarama sau Ludovic Orban.
Marii absenti ai guvernului Antonescu sunt, insa, Varujan Vosganian si Calin Popescu Tariceanu. ... Ca ministrul al Sanatatii este propus Victor Voicu, la Administratie si Interne - Victor Paul Dobre.
In tara candideaza si 12 actuali ministri, respectiv Puiu Hasotti, Rovana Plumb, Daniel Constantin, Mircea Dusa, Mariana Campeanu, Dan Nica, Eduard Hellvig, Daniel Chitoiu, Ovidiu Silaghi, Mihai Voicu, Dan Sova, Radu Stroe, dar si o serie de parlamentari.
Ioana Voicu, Anda Calin, Alessia, Diana Bisinicu, Adina Halas, Maria Constantin, Natalia Mateut, Adina (Heaven), Elena Ionescu si Roxana Blagu (ex-Trident).
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
Investirea Guvernului propus de premierul desemnat Calin Popescu-Tariceanu a fost intarziata aseara cu mai bine de o ora.
Calin Popescu-Tariceanu a declarat intr-un interviu acordat Reuters ca alegerile anticipate nu sunt excluse, insa este de parere ca ele nu-si au rostul in perioada imediat urmatoare, ci in 2007, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Vizita premierului Calin Popescu-Tariceanu la Budapesta a fost extrem de incurajatoare pentru UDMR. ... Prima vizita oficiala dincolo de granitele tarii in calitate de prim-ministru a lui Calin Popescu-Tariceanu se intampla sa fie la Budapesta.
Romania Libera publica un amplu interviu cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, intitulat "In Romania nu s-au intalnit prostii cu smecherii".
Premierul liberal Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca va trece la represalii impotriva colegilor de partid si de coalitie care au contestat in Parlament noile formulare ale declaratiilor de avere propuse de catre Guvern.
google-analytics.com